ASPB Erkend schoorsteenveegbedrijf
1
2
3
  • Eerste slide
  • Tweede slide
  • Tweede slide
Home Dakgoot

Daken reinigen

Jaarlijks keert het terug: het schoonmaken van uw dakgoten. Belangrijk, dat wel. Wist u dat veel ellende kan ontstaan door vallende bladeren? U herkent vast het volgende scenario: afvoer verstopt, goot loopt over, muur wordt nat, waardoor lekkages kunnen ontstaan, binnen worden de muren nat, schimmelvorming, houtrot. En dat is nog niet alles: bladrest zorgt voor verzuring in de goot, waardoor uw goot wordt aangetast! Een lekkende goot is het gevolg. Een jaarlijkse reiniging - en controlebeurt door onze vakman uitgevoerd voorkomt veel problemen.

Ons advies is: Laat uw dakgoot vakkundig reinigen!

De veiligste manier is natuurlijk om dit karwei uit te besteden. Ons team staat graag klaar voor u. Eventuele noodzakelijke reparaties worden dan meteen opgelost. Klik in het menu op Contact voor meer informatie te vragen of een geheel vrijblijvende offerte.

Indien u het wenst, plaatsen wij bladvangers in de afvoerpijp om verstoppingen tegen te gaan. Dakgoten zijn van essentieel belang om het regenwater af te voeren. Dakgoten reinigen is veelal een lastige klus.

Als u te laat bent lopen de goten over, of de riolering raakt verstopt. Het is zaak uw dakgoten goed te onderhouden want overlopende goten kunnen ernstige waterschade veroorzaken. Wij kunnen het schoonmaken van de goten en het eventueel plaatsen van bladvangers voor u uit handen nemen.
Schoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werk

Schoorsteenveger aan het werk

Schoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werk

Contact gegevens

Schoorsteenveegbedrijf Braat

Postbus 659
7400 AR Deventer 
Tel: 0570 638010
Fax: 0570 638012
email: info@vegerij.nl
(C)2009 MODDIT