ASPB Erkend schoorsteenveegbedrijf
1
2
3
  • Eerste slide
  • Tweede slide
  • Tweede slide
Home Schoorsteen Safeclick

SafeClick

De SafeClick Attachments zijn de verschillende veiligheidsmiddelen die de gebruiker aan de SafeClick Basics vastklikt voor optimale veiligheid en werkgemak. FastProtect biedt SafeClick Attachments voor individuele en voor collectieve valbescherming. Het laatste heeft betrekking op langdurige werkzaamheden in teamverband.

SafeClick Ladderlock

De SafeClick Ladderlock voorkomt wegglijden of omvallen van de ladder. Dit veiligheidsmiddel bestaat uit een SafeClick Adapterlock met aangestikte band van polyesterweefsel. De Adapterlock wordt vastgeklikt aan een SafeClick Adapter op het dak. Door de band vervolgens om een sport van de ladder te slaan en door een aluminium bandstopper te leiden, wordt de ladder aan het dak verankerd.

SafeClick Harnaslock

De SafeClick Harnaslock verankert individuele dakbetreders direct aan de SafeClick adapters op het dak. Dit veiligheidsmiddel bestaat uit een SafeClick Adapterlock met een aangestikte dubbele bandlus. Aan deze lus wordt de SafeClick Veiligheidslijn bevestigd. De Veiligheidslijn wordt weer verbonden met het speciaal ontworpen SafeClick Veiligheidsharnas op de borst. De SafeClick Harnaslock is eventueel ook te gebruiken in combinatie met vrijwel elke andere fall-arrest harnascombinatie die aan de wettelijke eisen voldoet.

Voor grotere bewegingen over het dak zijn twee SafeClick Harnaslocks nodig, in combinatie met een y-vormige veiligheidslijn.

SafeClick Valbeveiliging

De SafeClick Valbeveiliging maakt het mogelijk in teamverband én individueel vrij te werken op het complete dakvlak. Het systeem bestaat uit een netframe met vangnet, leuningstaanders met valdemper en een draagframe. Dat laatste is voorzien van de SafeClick Adapterlock. Daardoor is dit systeem vanaf een ladder eenvoudig aan de SafeClick Basics te bevestigen.

SafeClick Daksteiger

De SafeClick Daksteiger maakt het mogelijk rond elke plaats van onderhoud een horizontale werkplek in te richten. Het attachment bestaat uit een bordes met leuningwerk op een draagframe. Dit frame is voorzien van SafeClick Adapterlocks waardoor het veiligheidsmiddel eenvoudig vanaf een ladder aan de SafeClick Basics te bevestigen is.

De SafeClick Daksteiger is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Onder andere als overhangsteiger voor verantwoord werken aan en onder de dakvoet. De steiger is te gebruiken op alle dakhellingen tussen 25 en 60 graden.
Schoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werk

Schoorsteenveger aan het werk

Schoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werkSchoorsteenveger aan het werk

Contact gegevens

Schoorsteenveegbedrijf Braat

Postbus 659
7400 AR Deventer 
Tel: 0570 638010
Fax: 0570 638012
email: info@vegerij.nl
(C)2009 MODDIT